Erwin Koeman: "Het kon werkelijk alle kanten op"

9 februari 2014, 18:29

Na negentig minuten voetbal stond er bij het eredivisieduel tussen RKC Waalwijk en FC Utrecht een 5-2 eindstand op het scorebord. De Waalwijkers zegevierden zodoende zeer ruim. Hoewel de overwinning enigszins geflatteerd te nomen was, deed RKC zeer goede zaken, aangezien de ploeg van coach Erwin Koeman klom naar de dertiende plaats.

De vreugde was zeer groot bij RKC, maar Koeman beseft dat de wedstrijd werkelijk alle kanten op kon. Zo kreeg Jens Toornstra met een 3-2 achterstand dé kans op de gelijkmaker. De middenvelder trof echter de paal vanaf de strafschopstip, waardoor de Domstedelingen zonder punten terugkeerden naar Utrecht. Dit tot opluchting van Koeman: "Als FC Utrecht die penalty binnen trapt, dan winnen ze waarschijnlijk de wedstrijd nog. 5-2, 3-3, 2-5. Het kon werkelijk alle kanten op. Maar natuurlijk is het voor ons een prachtige overwinning", aldus de keuzeheer volgens Omroep Brabant.

Prince Gouano is overigens voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De verdediger van RKC viel voor de theepauze al uit, aangezien hij last had van duizelingen, nadat hij een bal tegen zijn hoofd kreeg. Mogelijk heeft de Juventus-huurling een hersenschudding opgelopen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen