Jansen: "Als het eenmaal loopt, kan PSV prima voetballen"

7 februari 2014, 18:37

Drie dagen na de moeizame 0-2 zege bij SC Heerenveen wacht FC Twente alweer de volgende lastige opgave. De Tukkers gaan zaterdag (18.45 uur) op visite bij PSV. Hoewel de Eindhovense tegenstander een moeizaam seizoen doormaakt, verwacht Twente-coach Michel Jansen geen eenvoudige avond in het Philips Stadion.

"PSV zit in een moeizame fase, maar heeft veel goede voetballers", aldus Jansen op de clubwebsite. "Als het eenmaal loopt, kunnen ze prima voetballen. Het zal een pittige klus worden, maar de wedstrijd van zaterdag is er een die je als voetballer graag willen spelen."

Jansen keek ook nog even terug naar de ontmoeting met Heerenveen. Twente kon niet overtuigen in het Abe Lenstra Stadion, maar trok na rust wel de drie punten naar zich toe. "Tegen Heerenveen hebben we niet ons beste voetbal van dit seizoen gespeeld, maar voor rechtstreekse plaatsing om Europees voetbal hebben we belangrijke punten gepakt. Daar zijn we heel blij mee. We blijven gewoon naar de eerstvolgende wedstrijd kijken en hopen de lijn met resultaten door te trekken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen