Lindgren: "Moet klaarstaan en mijn kans pakken"

11 februari 2014, 15:21
Lindgren:

Voor het eerst sinds september 2013 begint Rasmus Lindgren weer eens in de basis bij FC Groningen. De routinier vervangt morgen (woensdag) tegen FC Twente de geschorste Maikel Kieftenbeld. "Het is een tijdje geleden, maar ik ben er zeker klaar voor", zegt de Zweed op de officiële website van zijn club.

De laatste keer dat Lindgren in de basiself van FC Groningen stond, was op 15 september tegen sc Heerenveen (4-2 verlies). Daarna verdween hij naar de bank, waar hij slechts zes keer als invaller af mocht komen. Lindgren is blij dat hij nu eindelijk weer vanaf de eerste minuut in het veld staat. "Ik wil net als iedereen graag spelen en die kans komt nu. Het kan snel omdraaien in het voetbal, dus ik moet klaarstaan en mijn kans pakken."

FC Groningen kan een goed resultaat tegen FC Twente goed gebruiken, want de ploeg pakte in 2014 pas één puntje. Afgelopen weekend ging de ploeg voor eigen publiek met 1-3 onderuit tegen sc Heerenveen. "De laatste wedstrijd was natuurlijk heel slecht en we weten dat het anders moet", zegt Lindgren. Hij benadrukt dat iedereen rustig moet blijven. "Het is een feit in het voetbal dat de druk toeneemt als je een paar keer verliest, maar we weten wat we kunnen. We moeten zorgen dat we in de duels komen. Als dat het geval is, weten we dat we goed kunnen voetballen. We moeten met elkaar bezig zijn en het regelen in het veld, dan zijn we op de goede weg."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen