Duel Fenerbahçe gestaakt na wangedrag supporters

Ger
10 maart 2014, 20:55   Bijgewerkt: 10 maart 2014, 21:22

Het duel tussen Trabzonspor en Fenerbahçe in de Turkse competitie is maandagavond gestaakt. Aan het einde van de eerste helft ging het mis door wangedrag van het thuispubliek. Op dat moment stond Fenerbahçe met 0-1 voor. Emmanuel Emenike had het doelpunt voor zijn rekening genomen.

Supporters van de club uit Trabzon gooiden tijdens de wedstrijd onder meer vuurwerk en stenen op het veld. Keeper Volkan Demirel van Fenerbahçe trof zelfs een deurklink bij zijn doel aan. Nadat een vuurwerkbom tot ontploffing was gekomen, besloot scheidsrechter Bülent Yildirim de wedstrijd stil te leggen. De spelers en staf van Trabzonspor deden vervolgens pogingen om de raddraaiers te kalmeren, maar dat had geen effect. Daarop besloot de arbiter het duel in het Hüseyin Avni Aker Stadion definitief te staken.

Bij Fenerbahçe had Dirk Kuyt een basisplaats. Het is aan de Turkse tuchtcommissie om te bepalen of de koploper van de Süper Lig nogmaals naar Trabzon moet reizen of dat de tussenstand wordt omgezet in een reglementaire overwinning van 0-3.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen