Excelsior is er klaar voor: "Iedereen heeft er zin in"

7 mei 2014, 15:49

Excelsior kan niet wachten op de start van de tweede ronde van de play-offs. De Kralingers werden keurig derde in de Jupiler League en treden morgen (donderdag) in de Vliert aan tegen FC Den Bosch. Komende zondag staat de return op Woudestein gepland. Coach Marinus Dijkhuizen staat te popelen, zo geeft hij aan op de officiële clubsite.

"We hebben een ideale voorbereiding gehad", geeft Dijkhuizen aan. "We hebben alles kunnen voorbereiden en zijn er klaar voor. Iedereen is fit en heeft er zin in. Het leeft en iedereen is zich bewust van de belangen en de situatie. Voor veel jongens is dit nieuw en dat is natuurlijk afwachten. Er komt meer spanning bij kijken dan bij gewone wedstrijden, maar alle spelers willen er in elk geval graag bij zijn", weet de trainer van Excelsior.

Dijkhuizen beschouwt Den Bosch als een geduchte tegenstander, die net als de ploeg uit Kralingen aan een goede reeks bezig is. "Zij hebben acht wedstrijden op rij niet verloren", weet Dijkhuizen. "Het is een fysiek sterke ploeg, met veel duelkracht en specifieke kwaliteiten. Veel jongens hebben twee jaar geleden ook meegespeeld in de finaleronde tegen Willem II. Het is een lastige ploeg om tegen te voetballen, maar de kansen zijn in dit geval echt 50/50", denkt de keuzeheer van Excelsior.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen