Excelsior vol vertrouwen: "Goede basis voor Eredivisie"

Ger
19 mei 2014, 15:47
Excelsior vol vertrouwen:

Excelsior keert komend seizoen na een afwezigheid van twee jaar terug op het hoogste niveau. De Kralingers rekenden in de finaleronde van de nacompetitie af met RKC Waalwijk. Volgens algemeen directeur Ferry de Haan is Excelsior beter dan ooit voorbereid op de Eredivisie.

"We hebben voor het komende seizoen al achttien spelers vastliggen. We hebben daarmee al een goede basis voor een selectie die op eredivisieniveau kan acteren", zegt De Haan tegen de NOS. "We willen ook nog aankopen doen en we houden er zeker nog rekening mee dat Lars Veldwijk zou kunnen vertrekken. Je hoort natuurlijk dat er interesse in hem is, maar we hebben nog niets gehoord. Vooralsnog speelt hij volgend seizoen gewoon bij ons, hij heeft een doorlopend contract."

De Haan geeft wel toe dat hij niet had verwacht dat Excelsior zo snel weer terug zou zijn in de Eredivisie. "We kenden vorig jaar een dramatisch seizoen met een vijftiende plaats als eindklassering. We hebben toen de schouders eronder gezet en met z'n allen iets moois van dit seizoen gemaakt. Dat het uiteindelijk promotie oplevert is natuurlijk geweldig."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen