Sergio Agüero klaar voor kampioenswedstrijd

9 mei 2014, 18:28

Sergio Agüero is fit verklaard voor de beoogde kampioenswedstrijd van Manchester City, zondag voor eigen publiek tegen West Ham United. De Argentijnse spits, dit seizoen goed voor zeventien treffers, is hersteld van een liesblessure.

Agüero liep de kwetsuur afgelopen weekend op in de uitwedstijd tegen Everton (2-3 winst), waardoor hij er midweeks niet bij was in de ontmoeting met Aston Villa (4-0 winst). De aanvaller gold als een twijfelgeval voor het duel met West Ham, maar vrijdag heeft hij groen licht gekregen van de medische staf, laat manager Manuel Pellegrini weten.

De Chileense oefenmeester kan beschikken over een fitte selectie. "Dat is heel belangrijk. Als je hele team beschikbaar is, kan je uit al je spelers kiezen. Dat is het meest belangrijke voor een manager", zegt Pellegrini tegen SkySports.

Manchester City heeft tegen West Ham aan een punt voldoende om de titel in de wacht te slepen, of Liverpool moet ineens uit zijn slof schieten in de thuiswedstrijd tegen Newcastle United. Pellegrini gaat echter 'gewoon' voor de winst. "Je moet elke wedstrijd spelen om te winnen. De situatie doet er niet toe, elk team moet altijd voor de zege gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen