Martins Indi en Porto gelijk in kraker tegen Sporting

26 september 2014, 23:24

In de Portugese Primeira Liga zijn Sporting Lissabon en FC Porto vrijdagavond in een onderling duel blijven steken op een 1-1 gelijkspel. Porto liet het zodoende na om de koppositie over te nemen van Benfica, dat nog één punt voor staat en ook nog eens een wedstrijd tegoed heeft. Sporting staat vijfde, met drie punten achterstand op Benfica.

De kraker was nog maar twee minuten onderweg, toen Jonathan Silva Sporting al op voorsprong schoot in het eigen Estádio José Avalade. Wat volgde was een wedstrijd met een zeer hoge intensiteit. Porto-coach Julen Lopetegui zag dat zijn ploeg het moeilijk had en opteerde in de theepauze voor twee wissels en dat zou zijn vruchten afwerpen. Sporting-verdediger Mouhamadou-Naby Sarr passeerde zijn eigen doelman en bepaalde de eindstand op 1-1. Invaller Diego Capel was nog dicht bij de winnende treffer voor Sporting, maar zijn snoeiharde pegel raakte de paal.

Bruno Martins Indi maakte zijn opwachting bij Porto en speelde een prima wedstrijd. De international van Oranje lijkt een behoorlijke groei door te maken in de Portugese havenstad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen