Velthuizen: "Als je slecht bent, dan praat niemand erover"

31 oktober 2014, 19:29

Als we naar de cijfers kijken, dan zouden we kunnen concluderen dat Piet Velthuizen niet aan zijn sterkste seizoen bezig is. De goalie van Vitesse moest in tien competitiewedstrijden al achttien keer de bal uit het net vissen en wist bovendien geen enkele keer de nul te houden. Per slot van rekening baarde hij in de thuiswedstrijd tegen NAC Breda (2-2) opzien met een dure blunder.

"Veel tegendoelpunten is altijd lastig", sprak Velthuizen tegen Omroep Gelderland. De doelman blijft echter positief: "Wij zijn in ontwikkeling. We spelen heel ver vooruit en dan kan je ook heel veel ruimte in de rug verwachten. Ik ben er van overtuigd dat die 'nullen' zeker gaan komen", aldus de Vitessenaar, die een goed resultaat boven een clean sheet verkiest. "Als je 0-0 speelt of 2-1, dan liever die 2-1."

Velthuizen wil de blunder tegen NAC zo snel mogelijk vergeten. "Dat is nu niet meer relevant. Iedereen praat over die bal. Dat kan je ook zien als positief. Als je een slechte keeper bent, dan praat niemand erover, dan is het normaal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen