Te dikke Velthuizen traint voorlopig individueel bij Vitesse

30 juni 2015, 12:14

Piet Velthuizen heeft de teugels in de zomervakantie iets te veel laten vieren. De doelman is te dik teruggekeerd bij zijn club Vitesse en moet als gevolg daarvan voorlopig individueel trainen. "Zodra de doelman aan de norm voldoet keert hij terug binnen de selectie", meldt de Arnhemse club op haar website.

Een individueel trainingstraject moet ervoor zorgen dat het vetpercentage van Velthuizen weer op orde komt. De 28-jarige keeper verloor in de loop van het afgelopen seizoen zijn basisplaats aan Eloy Room.

In tegenstelling tot Velthuizen mogen Sheran Yeini en Milot Rashica vanaf donderdag wel meetrainen bij Vitesse. Het papierwerk van de aanwinsten, die in afwachting daarvan niet in actie mochten komen, is in orde. Yeini is afkomstig van Maccabi Tel Aviv, Rashica kwam transfervrij over van FC Llamkos Kosova.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen