Droomdebuut Kramer bij Feyenoord: "Onbeschrijfelijk"

16 augustus 2015, 16:50

Na een onrustige zomer, waarin hij al verkast leek te zijn naar de Verenigde Arabische Emiraten, heeft Michiel Kramer eindelijk weer gedaan waar hij zo goed in is: scoren. De nieuwe spits van Feyenoord kwam tegen Cambuur (0-2) als invaller in de ploeg en debuteerde op de mooist denkbare wijze, hij kopte namelijk de 0-1 binnen.

"Een droomscenario, dit", glundert Kramer bij FOX Sports. "Onbeschrijfelijk wat er op zo'n moment, na de goal, met je gebeurt. Alles is zo hectisch geweest. Dit geeft dan een heel goed gevoel."

Kramer begon in Leeuwarden op de bank, hij verving Colin Kazim-Richards na een uur. De Turk reageerde pissig op die wissel, hij trapte een aantal bidons omver. "Maar dat was niet persoonlijk naar mij bedoeld", zegt Kramer, die Kazim na de wedstrijd meteen even sprak. "Hij was gewoon even gefrustreerd over de wedstrijd."

Vlak voordat hij gewisseld werd, miste Kazim een enorme kans. Bij Kramer was het meteen raak. "Een goede steekbal van Rick Karsdorp, Bilal gaf daarna een voorzet. De bal ging wat omhoog, waardoor ik hem lekker kon koppen." Een cruciaal doelpunt, want tot de 0-1 had Feyenoord het lastig in Friesland. "De eerste helft was moeizaam", had Kramer vanaf de bank gezien. "De tweede helft was wat beter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen