Invaller Kramer helpt Feyenoord alsnog langs Cambuur

16 augustus 2015, 16:38   Bijgewerkt: 16 augustus 2015, 18:16

Feyenoord heeft zijn tweede overwinning van het seizoen geboekt. Op bezoek bij Cambuur wist het na een verhitte slotfase pas laat te scoren (0-2), dankzij nieuweling en invaller Michiel Kramer. Dirk Kuyt besliste de wedstrijd in blessuretijd na een dubieuze penalty. 

Er is precies een uur gespeeld in Leeuwarden als de gewisselde Colin Kazim-Richards balend een kratje met water omver schopt in de Rotterdamse dug-out. De aanvaller kreeg twee flinke kansen, maar wist deze niet te benutten. Het was tekenend voor de wedstrijd. Terwijl het in de eerste helft nog gelijk op ging kreeg Feyenoord de zeker na rust de overhand. Het wist echter geen vuist te maken voor het doel van Leonard Nienhuis. De afronding was slordig, er miste overtuiging.

Maar er was ook een nieuweling die meteen zijn stempel drukte. Michiel Kramer mocht een halfuur voor tijd in het veld komen voor Kazim, wat zijn debuut betekende in het eerste elftal van Feyenoord. Het duurde niet lang of de lange spits, overgekomen van ADO, zette zijn eerste echte kans meteen om in een doelpunt. Uit een voorzet van Bilal Basacikoglu knikte hij de bal in alle vrijheid binnen: 0-1.

In de blessuretijd werd de wedstrijd beslist door Dirk Kuyt – maar eigenlijk door Pol van Boekel. De routinier mocht aanleggen vanaf elf meter terwijl er niets gebeurde. Er werd gefloten voor hands van Erik Bakker, die de bal juist met zijn hoofd raakte. Wellicht zag de arbitrage nog iets anders gebeuren, maar dat werd totaal niet duidelijk. Het was een vreemd moment, en meteen het laatste wapenfeit van het duel.

Desalniettemin was het een verdiende zege voor de ploeg uit Rotterdam-Zuid, gezien de kansenverhouding. Feyenoord begint het seizoen uitstekend met zes punten uit twee duels, Cambuur blijft steken op het punt tegen PEC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen