Dijks niet tegen FC Twente: "Willen geen risico lopen"

11 september 2015, 13:28   Bijgewerkt: 11 september 2015, 13:55

Mitchell Dijks doet definitief niet mee in de competitiewedstrijd van Ajax tegen FC Twente. De linksback is herstellende van een blessure en coach Frank de Boer houdt hem uit voorzorg aan de kant.

Dijks raakte tijdens de vorige competitiewedstrijd, twee weken geleden tegen ADO Den Haag (4-0), geblesseerd aan zijn lies. Sindsdien werkte hij aan zijn herstel. "Dijks is weer fit, maar zit nog niet bij de selectie. We willen geen risico lopen", laat coach De Boer weten via de officiële kanalen van de Amsterdamse club.

In de eerste vier competitiewedstrijden van dit seizoen was Dijks een vaste waarde links achterin bij Ajax. Tegen ADO Den Haag kwam Nick Viergever in het veld als vervanger van de linksback. Mogelijk start de oud-speler van Sparta en AZ tegen Twente, dat uiterst slecht aan het seizoen begonnen is, in de basis bij Ajax. De Boer is, ondanks de situatie van de Tukkers, op zijn hoede voor de tegenstander. "FC Twente blijft een tegenstander om rekening mee te houden. Ze hebben gewoon heel goede spelers in de selectie", stelt de coach.

Anwar El Ghazi, de afgelopen dagen niet helemaal fit, zit bij de wedstrijdselectie en kan spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen