Gered FC Twente krijgt pak rammel van Vitesse

18 december 2015, 22:00   Bijgewerkt: 18 december 2015, 22:08

FC Twente heeft de overwinning op De Graafschap van vorige week geen positief vervolg kunnen geven. De Tukkers gingen vrijdag met ruime cijfers onderuit in de uitwedstrijd tegen Vitesse: 5-1. Toch zullen de Twente-fans een goed gevoel overhouden aan deze avond, aangezien hun favoriete club werd gered van een faillissement.

fans supporters publiek

fans supporters publiek

Na de 2-0 nam Vitesse gas terug. FC Twente zag zodoende kans om in de wedstrijd te groeien. De Tukkers kregen ook voldoende mogelijkheden om de spanning terug te brengen, maar de scherpte in de afwerking leek te ontbreken. Op slag van rust viel de aansluitingstreffer dan toch. Na een voorzet van Jerson Cabral vanaf links werkte sterkhouder Hakim Ziyech de bal in het doel.

Zo gaat FC Twente dus op een nacompetitieplek de winterstop in. De selectie kan in de komende transferperiode wel een kwaliteitsimpuls gebruiken, maar het is nog maar de vraag of deze er daadwerkelijk gaat komen. FC Twente is bij de garantstelling namelijk gebonden aan strenge voorwaarden. Zo gaat de eerste 4,8 miljoen euro aan transferinkomsten in depot bij de gemeente en kan daarmee dus niet worden aangewend voor nieuwe spelers. En mogelijk keert Ziyech de ingestorte topclub in januari ook nog eens de rug toe. Een transfer van de spelmaker behoort serieus tot de mogelijkheden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen