Tiental Fenerbahçe zonder Van Persie naar gelijkspel

Jw
6 december 2015, 20:12

Fenerbahçe heeft zondag averij opgelopen in de titelstrijd. De Turkse grootmacht speelde zonder de licht geblesseerde Robin van Persie (foto) met 2-2 gelijk op bezoek bij Gaziantepspor. Fenerbahçe speelde ruim een uur met tien man door een rode kaart van Hasan Ali Kaldirim. 

Fenerbahçe kwam al na zes minuten spelen op achterstand. Demba Camara opende de score voor de thuisploeg, die ruim twintig minuten later tot blijdschap zag dat Hasan Ali Kaldirim met rood naar de kleedkamers verdween. 

Toch lukte het de grootmacht om nog terug te komen in de wedstrijd. Gokhan Gonul bracht Fenerbahçe kort na de rust op gelijke hoogte. Daarna werd er aan beide kanten nog gescoord door Muhammet Demir (penalty) en Alper Potuk. Doordat concurrenten Besiktas en Galatasaray dit weekend wel wonnen, verliest Fener dus twee punten in de strijd om de Turkse titel.

Fenerbahçe neemt het aanstaande donderdag in de Europa League op tegen Celtic. Alleen als de Turken verliezen, kan concurrent Ajax bij een zege nog overwinteren in het toernooi. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen