Guardado wil met een goed gevoel de kerstdagen in

17 december 2016, 14:00

Andrés Guardado blijft ondanks de achterstand op koploper Feyenoord geloven in de titelkansen van PSV. De Eindhovenaren staan drie punten achter op de nummer één van de Eredivisie. Guardado keert zondag na langdurig blessureleed terug in de selectie van PSV.

PSV moet zondag af zien te rekenen met concurrent Ajax, dat een voorsprong heeft van drie punten. De middenvelder hoopt in actie te komen tegen Ajax. "Als we zondag winnen is het gat naar de koplopers niet groot. Dan spelen we weer voor de titel. We kunnen gewoon winnen zondag. Dan gaan we met een goed gevoel de kerstdagen in, dat is ook belangrijk", vertelt Guardado aan de NOS.

Voor PSV is de titel nog de enige prijs na de uitschakeling in zowel Europa als de nationale beker. "Het is frustrerend dat we ons niet wisten te plaatsen voor de Europa League. We hadden het graag anders gezien, maar dat is voetbal. Het ene jaar bereik je de achtste finales in de Champions League, nu zijn we al helemaal uitgeschakeld in Europa. Dat moet je accepteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen