Zidane: "Dortmund verdient het om eerste te eindigen"

8 december 2016, 12:01

Real Madrid leek woensdagavond op de koppositie in groep F af te stevenen. De titelhouder van de Champions League stond in eigen huis met 2-0 voor, maar zag Borussia Dortmund in de slotfase toch weer terugkeren. Een prestatie waar coach Zinédine Zidane van onder de indruk was.

"We hadden kansen om de derde goal te maken, maar Dortmund heeft vandaag laten zien hoe sterk ze zijn. Ze verdienen het om als eerste te eindigen", zegt de Fransman op de website van de UEFA.

Toch was er voor Real ook zat positiefs te melden. De Koninklijke evenaarde door het gelijkspel het clubrecord met een reeks van 34 wedstrijden zonder nederlaag. "Dit is een compliment voor alle spelers en ook de fans. Nu moeten we zo door blijven gaan, want er zijn nog meer doelen die we willen bereiken."

Tot slot had Zidane nog wat lovende woorden over voor Karim Benzema. De Fransman maakte beide treffers van de Madrilenen. "Ik ben zeer te spreken over Benzema. Niet alleen over zijn goals, maar ook over zijn inzet voor het team. Wij hopen dat hij deze lijn door kan trekken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen