Castaignos genoemd als vervanger Van Wolfswinkel

22 juni 2017, 07:41
Castaignos genoemd als vervanger Van Wolfswinkel

Vitesse gaat het vertrek van Ricky van Wolfswinkel naar FC Basel mogelijk opvangen met de komst van Luc Castaignos. De 24-jarige spits is in de schaduw van de veel scorende Bas Dost op een zijspoor geraakt bij Sporting CP en zou zich inmiddels al hebben laten zien in Arnhem.

Castaignos werd woensdag volgens diverse partijen gesignaleerd op papendal, het complex van Vitesse. De spits was daar om gesprekken te voeren met de Arnhemse eredivisionist, meldt onder meer De Gelderlander. Castaignos kan wel een impuls gebruiken: de spits bleef afgelopen seizoen bij Sporting steken op nul goals in zes optredens. Voor Castaignos werden Chelsea-talent Tammy Abraham en Heracles-goudhaantje Samuel Armenteros ook genoemd bij Vitesse.

Volgens De Telegraaf wil Sporting CP een bedrag van 2,5 miljoen euro voor Castaignos ontvangen. Dat budget is er bij Vitesse, aangezien Van Wolfswinkel voor ongeveer het dubbele verkocht werd aan Basel en ook Marvelous Nakamba (Club Brugge) van de hand werd gedaan. Sporting nam Castaignos vorig jaar ook voor 2,5 miljoen euro over van Eintracht Frankfurt.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen