Bonucci: "Toivonen had weggestuurd moeten worden"

11 november 2017, 09:52
Bonucci:

Leonardo Bonucci heeft door toedoen van Ola Toivonen zijn neus gebroken in het play-offduel tussen Zweden en Italië (1-1). Dat gebeurde al in de eerste dertig seconden van de wedstrijd. De Italiaanse verdediger speelde daarna de hele wedstrijd mee.

Op beelden is te zien dat Toivonen met zijn armen zwaait. "Ik heb een gebroken neus", zei Bonucci bij Sky Sport Italia. "Hij brak mijn neus na dertig seconden en had weggestuurd moeten worden. Veel anders kun je daar niet over zeggen. Een scheidsrechter met meer karakter had op z'n minst een Zweedse speler van het veld gestuurd."

Arbiter Cuneyt Cakir gaf alleen een vrije trap, en liet de actie van Toivonen onbestraft. Marcus Berg kreeg wél een gele kaart. Dit vanwege commentaar op de arbitrage. Invaller Jakob Johannsson maakte vrijdagavond in Solna het enige doelpunt. Bonucci: "Tot het laatste moment moeten wij in de return geloven wat wij doen."

Lees ook: Berg: "Italië probeerde me tweede geel aan te smeren"

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen