Velikonja onder het mes: Willem II-spits vreest voor einde seizoen

10 november 2017, 12:38

Willem II-spits Etien Velikonja moet onder het mes. De Sloveen wordt geopereerd aan zijn knie. Hij vreest zelf voor einde seizoen. Velikonja viel zaterdag in de competitiewedstrijd tegen AZ geblesseerd uit. De Tilburgse club meldt dat Velikonja voor aanvullend onderzoek in het ziekenhuis is geweest. Hieruit kwam naar voren dat een knieoperatie noodzakelijk is.

In het statement doet Willem II geen uitspraken over de duur van het herstel. Velikonja doet dat zelf wel via Instagram. "Helaas is de goal tegen Ajax waarschijnlijk de laatste van dit seizoen", schrijft hij. "Ik moet geopereerd worden, maar het is voor mij ook een grote motivatie om sterker terug te komen."

Voor Willem II is Velikonja de zoveelste aanvaller die te maken heeft met (blessure) leed. Fran Sol hoorde vorig maand dat in zijn teelbal een tumor was geconstateerd. Hij is succesvol geopereerd en is het wachten op zijn rentree. Asumah Abubakar staat buitenspel door een kuitblessure, Bartholomew Ogbeche was door een kruisbandblessure maanden uit de roulatie, maar maakte alweer speelminuten.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen