HSV verliest ondanks voorsprong, drie punten voor Frankfurt

17 maart 2018, 17:28   Bijgewerkt: 17 maart 2018, 17:39

De kans dat Hamburger SV voor het eerst in de clubhistorie gaat degraderen uit de Bundesliga, is zaterdag weer wat groter geworden. De nummer zeventien van de Duitse competitie kwam op eigen veld op voorsprong tegen Hertha BSC, maar verloor desondanks met 1-2. Ondertussen kende Eintracht Frankfurt geen problemen met FSV Mainz 05: 3-0.

Hamburger SV  - Hertha BSC 1-2

Met Rick van Drongelen in de basis kende HSV een prima start van het duel met Hertha. De Braziliaan Douglas Santos liet het thuisclub al na 25 minuten juichen door de 1-0 aan te tekenen. HSV deed vervolgens wat het kon, maar wist de voorsprong niet vast te houden. Middenmoter Hertha dompelde de thuisploeg in de tweede helft in rouw. Valentino Lazaro maakte in de 56ste minuut gelijk, waarna Salomon Kalou een krappe tien minuten later de 1-2 produceerde. Dat was bijzonder, aangezien de oud-speler van Feyenoord pas drie minuten in het veld stond. HSV kon een nederlaag vervolgens niet meer afwenden en de ploeg van Christian Titz wacht daardoor nog altijd op de eerste zege sinds november.

Eintracht Frankfurt - FSV Mainz 05 3-0

Eintracht Frankfurt is zaterdag knap naar de gedeelde derde plaats gestegen in de Bundesliga. De subtopper kende op eigen veld geen enkele moeite met FSV Mainz, dat met een een 3-0 nederlaag naar huis gestuurd werd. Alle goals vielen in de eerste helft. Kevin-Prince Boateng volleerde al na zes minuten de 1-0 tegen de touwen, waarna Luka Jovic en Ante Rebi? de score verder lieten oplopen. Jetro Willems en Jonathan de Guzman, die bij de eerste twee goals betrokken was, stonden in de basis. Nigel de Jong behoorde tot de eerste elf van Mainz, maar werd in de pauze gewisseld.

Overige uitslagen:

FC Augsburg - Werder Bremen 1-3

Borussia Mönchengladbach - 1899 Hoffenheim 3-3

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen