Domme actie Soldado leidt duur verlies Fenerbahçe in

8 februari 2019, 20:41   Bijgewerkt: 8 februari 2019, 20:46

Fenerbahçe heeft in de laatste paar minuten een pijnlijke nederlaag geleden op bezoek bij Kayserispor. De ploeg van Ersun Yanal zag Roberto Soldado vlak voor rust wegens te heftig protesteren de rode kaart krijgen, hield vervolgens lange tijd stand, maar moest uiteindelijk in de 87e minuut capituleren.

In mannen uit Istanbul waren redelijk sterk uit de winterstop gekomen en stonden voorafgaand aan het treffen met nummer veertien Kayserispor op een twaalfde stek in de Turkse competitie. Winst zou de mannen van Yanal richting het linkerrijtje sturen.

Zover kwam het echter niet, want een rode kaart voor Soldado, die pal voor rust te agressief protesteerde tegen de arbiter van dienst, zorgde ervoor dat Fener in de tweede helft louter moest verdedigen voor een punt. Lange tijd leek dat te lukken, totdat Artem Kravets op aangeven van Tjaronn Chery een paar minuten voor tijd al koppend voor treurnis bij de gasten zorgde.

Door de nederlaag moet Fenerbahçe toch weer naar de rode streep kijken. Het verschil met de nummer zestien is momenteel slechts drie punten, terwijl de rest van de Turkse ploegen nog een wedstrijd tegoed heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen