Magallán wil meer speeltijd bij Ajax: "Mijn stempel drukken"

29 juni 2019, 18:35

Lisandro Magallán kende een ongelukkig eerste halfjaar bij Ajax, dat hem in de winterstop van het afgelopen seizoen overnam van Boca Juniors. De Argentijn wil komend seizoen meer indruk maken in Amsterdam.

Dat vertelt de centrumverdediger tegen Ajax Life. Het eerste halfjaar was niet heel makkelijk voor hem. "De afgelopen maanden heb ik inderdaad kunnen wennen. Het Zuid-Amerikaanse voetbal is toch anders. Ik zal elke dag alles moeten geven, zodat ik de lat voor mezelf en de anderen steeds hoger kan leggen. Ik speelde de laatste maanden maar twee officiële wedstrijden. Als een speler veel wedstrijden speelt, krijgt hij meer zelfvertrouwen en kan hij nog meer van zichzelf laten zien."

Door het sterke centrum Matthijs de Ligt en Daley Blind kwam Magallán er afgelopen seizoen niet aan te pas, maar dat kan nu anders worden. "Ik wil natuurlijk zoveel mogelijk wedstrijden spelen en mijn stempel op de ploeg drukken door zowel op als naast het veld mijn ploeggenoten te steunen en helpen. Dat wil iedere speler natuurlijk, De trainer beslist. We moeten allemaal klaarstaan om te presteren als de trainer ons wil gebruiken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen