Man United heeft miljoenen over voor nieuwe verdedigers

11 juni 2019, 08:41

Manchester United wil de achterhoede deze zomer een flinke upgrade geven en is bereid daar ook de portemonnee voor te trekken. De club zou nog altijd geïnteresseerd zijn in international Harry Maguire, terwijl ook het jeugdige talent Aaron Wan-Bissaka op de radar staat. Een eerste bod van United op de rechtsback zou echter zijn afgewezen.

Vorige zomer was Manchester United ook al in de race om Maguire over te nemen, maar diens huidige club Leicester City wilde hem toen niet laten gaan. Het hing destijds een prijskaartje van 70 miljoen pond om zijn nek en United vond dat toen te veel geld. De BBC schrijft echter dat United Maguire nog altijd niet uit het hoofd heeft gezet en deze zomerse transferperiode opnieuw een poging gaat wagen om de 26-jarige verdediger in te lijven. Leicister wil zijn sterkhouder echter ook dit keer niet kwijt en staat goed in de onderhandelingen, omdat Maguire in september nog een nieuw contract voor vijf jaar signeerde.

Eerste bod afgewezen 

Ook Wan-Bissaka staat dus nadrukkelijk op het lijstje van United-manager Ole Gunnar Solskjaer. De 21-jarige jeugdinternational van Crystal Palace moet de oplossing worden voor de slecht bezette rechtsbackpositie van United, waar dit seizoen onder meer Ashley Young en Matteo Darmian tegenvielen. Wan-Bissaka werd dit seizoen uitgeroepen tot beste speler van zijn club. Volgens Sky Sports is een eerste bod van 40 miljoen op de verdediger door Palace afgewezen en hint de club op een bedrag van rond de 60 miljoen pond. United denkt nu na over een nieuw bod.

Manchester United hoopt met de investeringen hogere ogen te gaan gooien in de Premier League dan afgelopen seizoen. Toen eindigde de club zeer teleurstellend als zesde en greep het naast kwalificatie voor de Champions League. Het laatste kampioenschap van de ploeg dateert alweer uit 2013. De eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen werd vorige week binnengehaald. Buitenspeler Daniel James kwam toen voor zeventien miljoen euro over van Swansea City.

Lees ookUnited heeft met James eerste zomeraanwinst binnen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen