Sparta hoopt Warmerdam over te nemen van FC Groningen

2 september 2019, 13:44
Sparta hoopt Warmerdam over te nemen van FC Groningen

Een geïnteresseerde partij heeft zich gemeld voor Django Warmerdam, die mag vertrekken bij FC Groningen. Sparta Rotterdam hoopt zich voor het verstrijken van de transferdeadline te versterken met de veelzijdige linkspoot. De promovendus is al enige tijd op zoek naar een concurrent voor linksback Lassane Faye.

Aan het Algemeen Dagblad bevestigt technisch manager Henk van Stee dat Sparta geïnteresseerd is in Warmerdam. "We zouden Django er heel graag bij hebben, ja. Maar of het gaat lukken? We hopen het, want we hebben graag nog een extra linksback. En dat is geen diskwalificatie van Lassane Faye", zegt hij.

Warmerdam (24) beschikt bij Groningen over een contract dat nog één jaar doorloopt. Technisch directeur Mark Jan Fledderus liet zich onlangs ontvallen dat Warmerdam - samen met Michael Breij en Jannik Pohl - op zoek mag naar een nieuwe club. Opvallend genoeg startte én scoorde Warmerdam zaterdag nog voor FC Groningen tegen Heracles Almelo (1-2).

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen