Doelman Paes de schlemiel na ketser: "Dit is een klassieker"

6 oktober 2019, 09:51

Het duel tussen Vitesse en FC Utrecht werd een nachtmerrie voor Maarten Paes. De doelman van de Domstedelingen blunderde opzichtig bij de 2-1 en zag een punt daardoor in rook opgaan. De keeper toonde berouw in gesprek met FOX Sports.

"We weten allemaal hoe bloopers eruit zien en dit is een klassieker", beseft hij. "Ik wil het ook niet kleiner maken dan het is, maar dit hoort er helaas ook bij." Na de blunder revancheerde hij zich deels door Bryan Linssen van scoren af te houden, maar een punt zat er niet meer in. "Als jonge keeper heb je geen lineaire lijn die omhoog gaat", aldus Paes.

Het kwaad was immers al geschiet na de 2-1, waar Paes een ogenschijnlijk simpel rollertje van Tim Matavz door zijn benen liet glippen. "Ik ben wel trots hoe ik er mee om ben gegaan. Ik heb acht seconden gebaald, maar daarna ging ik wel weer vol vertrouwen naar de bal toe", klinkt het ondanks de ketser vertrouwensvol.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen