PSV'ers dragen zege op VVV op aan ploeggenoot Ihattaren

7 oktober 2019, 08:10   Bijgewerkt: 7 oktober 2019, 08:15

PSV won zondagmiddag met 4-1 van VVV-Venlo en die overwinning werd opgedragen aan Mohamed Ihattaren. De middenvelder ontbrak bij de Eindhovenaren, omdat eerder afgelopen weekend zijn vader overleed. Doelpuntenmaker Steven Bergwijn droeg de zege op aan zijn afwezige teamgenoot. "Het is heel mooi dat we dit voor hem konden doen."

Dat vertelt hij tegenover het Eindhovens Dagblad. Diens kus in de camera na zijn doelpunt was uiteraard voor Ihattaren. "Het voelt alsof Mohamed Ihattaren m'n kleine broertje is", legde Bergwijn uit. Ook Donyell Malen voelde mee met het verdriet van zijn teamgenoot. "Als je zo jong bent en je vader verliest, is dat verschrikkelijk. We proberen er allemaal voor hem te zijn." Voor het duel werd bovendien een minuut stilte gehouden vanwege het overlijden van de vader van Ihattaren. 

Lees ook: Van Bommel: "Je merkte direct dat het anders was dan normaal"

Ook het publiek in het Philips Stadion liet zich met een prachtig applaus in de 24ste minuut (het rugnummer van Ihattaren) niet onbetuigd. "We hoorden met de groep 's ochtends wat er was gebeurd", aldus Daniel Schwaab. "We wisten al een tijdje dat het niet zo heel goed ging met zijn vader. Iedereen heeft hem sterkte gewenst. De overwinning op VVV was ook voor hem." Direct na het duel gingen de PSV'er op de foto met een spandoek met de tekst 'Mo: stay strong'.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen