Kharchouch geniet van strijd met Mühren: "Mooi toch?"

10 maart 2020, 19:22
Kharchouch geniet van strijd met Mühren:

Reda Kharchouch ging onlangs de strijd aan met Robert Mühren wat betreft de topscorerstitel in de Eerste Divisie. De spits van Telstar staat op 20 goals, terwijl de aanvaller van SC Cambuur al 26 goals heeft gemaakt. De aanvaller van Telstar geniet van de strijd over en weer.

De 24-jarige spits zei onlangs bij FOX Sports dat zijn concurrent 'veel penalty's en intikkers scoort'. Sindsdien scoorde Mühren drie prachtige goals, waaronder de volley tegen Jong AZ van maandag. "Sinds ik zei dat hij alleen maar makkelijke goals maakt, heeft hij een paar hele mooie gemaakt. Mooi toch zo'n strijdje? Elkaar een beetje prikken", glimlacht Kharchouch tegenover Voetbal International. "Hij is favoriet. Mühren krijgt zes, acht kansen in een wedstrijd, ik krijg er twee of drie. Dat is het verschil."

Toch zal Kharchouch sowieso tevreden zijn over zijn eigen prestaties, aangezien hij bezig is aan zijn eerste seizoen als profspeler. Vorig seizoen droeg hij nog het shirt van amateurclub OFC Oostzaan.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen