Mühren scoort weer een beauty: "Ze worden met de week mooier"

10 maart 2020, 00:01

Net als onlangs tegen NEC en Jong PSV maakte Robert Mühren maandagavond tegen Jong AZ een doelpunt om in te lijsten. Met een prachtige volley opende hij de score in de wedstrijd die met 3-0 gewonnen werd door SC Cambuur. "Het is toch absurd? Ze worden met de week mooier", staat Mühren van zichzelf versteld.

De topschutter van de Eerste Divisie scoorde de 1-0 halverwege de eerste helft. "Ik neem hem aan op mijn borst, vuur hem en zie hem zo in die verre kruising vliegen", beschrijft hij zijn goal voor de camera van FOX Sports. Mühren snapt zelf ook niet hoe het kan dat hij de ene na de andere beauty scoort. "Alles vliegt er gewoon zo in. Ik moet er zelf ook om lachen."

SC Cambuur boekte in Wijdewormer een verdiende zege. Mühren en Michael Breij scoorden de tweede en derde goal. "We wilden gewoon die drie punten. Het was een zware eerste helft omdat we niet goed druk zetten. We liepen telkens meters voor niks. In de tweede helft was het wachten tot we de 3-0 zouden maken, die viel maar niet. Gelukkig maakte op het laatst Michael nog een werelddoelpunt."

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen