ED: niks bekend over Fenerbahçe-interesse voor Mauro Júnior

19 april 2020, 17:26

Mauro Júnior keert komende zomer in principe terug bij PSV. De Turkse krant Tarvim meldde zondag dat de twintigjarige Braziliaanse middenvelder in de belangstelling staat van Fenerbahçe. Volgens het Eindhovens Dagblad staat de aan Heracles Almelo verhuurde middenvelder echter 'gewoon' op de nominatie voor een terugkeer bij PSV.

In het zwart-wit van Heracles maakt de spelmaker dit seizoen veel indruk. Volgens Tarvim ziet Fenerbahçe in de jonge Braziliaan de 'nieuwe Alex', die tussen 2004 en 2012 een van de smaakmakers van de Turkse club was. Van de Turkse interesse is volgens het ED, dat navraag deed bij het kamp-Mauro Júnior, echter niks bekend. Er is ook geen optie afgesproken om de Braziliaan volgend seizoen weer aan Heracles te verhuren.

PSV is zondag ook gelinkt aan Jonathan Rodríguez van Cruz Azul. De 26-jarige aanvaller uit Uruguay heeft volgens Marca de interesse van de Eindhovenaren gewekt. Patrick van Aanholt (Crystal Palace), die afgelopen winter ook al in de belangstelling stond van PSV, hintte op Instagram naar een overgang naar Eindhoven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen