Rummenigge blij met titel onder 'moeilijke omstandigheden'

16 juni 2020, 23:32

Karl-Heinz Rummenigge is onder de indruk van de titel van Bayern München. De bestuursvoorzitter van Der Rekordmeister is benadrukte dat hij zeer content is met het dertigste kampioenschap in de clubhistorie. "Ondanks deze moeilijke omstandigheden speelden Hansi Flick en het team een schitterende tweede seizoenshelft."

Dat vertelt de Rummenigge op de clubsite. "Ik wil het team en onze hoofdcoach Hansi Flick met zijn staf van harte feliciteren met het winnen van deze Duitse titel", aldus het clubicoon. "Het was zonder twijfel een seizoen onder bijzondere omstandigheden, iets dan niemand wilde en hopelijk eenmalig zal blijven. Maar niet alleen onze overwinningen, de punten en de vele doelpunten, maar ook op de manier waarop we speelden was indrukwekkend. We willen onze fans titels geven en hen inspireren met aanstootgevend voetbal. Dat is gelukt. FC Bayern heeft terecht het kampioenschap voor de achtste keer op rij gewonnen."

Ook Herbert Hainer, de president van de kersverse kampioen van Duitsland, is blij met het kampioenschap. "We zijn trots en blij dat FC Bayern in deze bijzondere tijd opnieuw heeft laten zien waartoe het in staat is. We schrijven een nieuw hoofdstuk in onze geschiedenis. Ik feliciteer het team, hoofdtrainer Hansi Flick en zijn staf van harte. Voor mij is het het eerste Duitse kampioenschap als president van FC Bayern en dat geeft een ongelooflijk goed gevoel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen