Baumgartl blij met speeltijd én zege: "Dat is niet zo makkelijk"

30 november 2020, 09:58

De vele wisselingen bij PSV zorgden vooral voor gefronste wenkbrauwen in de media, maar voor verdediger Timo Baumgartl (24) was het een ideaal moment om zich weer te laten zien. De Duitser had sinds halverwege oktober geen minuut meer gemaakt en genoot volop van het duel met Sparta. "Het is voor elke speler goed om minuten te maken, ook voor mij."

Dat vertelde hij tegenover het Eindhovens Dagblad, waarin hij aangaf dat het met alle nieuwe gezichten op het veld duidelijk even wennen was. "Dat is niet zo makkelijk. Je moet toch even in het ritme komen en chemie krijgen op het veld", legde hij uit over de 1-0 zege van de Eindhovenaren. En daar moet volgens hem niet te simpel over worden gedacht.

Lees ookKrantenoverzicht PSV: Schmidt speelde met vuur

"Het was niet makkelijk tegen een tegenstander die goed verdedigt. Dan moet je een oplossing vinden. Dat is uiteindelijk gelukt. En ieder team dat elke drie dagen een wedstrijd speelt, moet rouleren. Als je naar Bayern Munchen kijkt, die winnen ook niet elke week met 5-1. Zij spelen en winnen", aldus Baumgartl. "Je kan elke dag trainen, maar een wedstrijd is toch iets anders."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen