Heracles-spits Szöke mist twee krakers door schorsing

9 november 2020, 17:48

Heracles Almelo kan de komende twee wedstrijden geen beroep doen op de Hongaarse spits Adrian Szöke. De aanvaller gaf tegen VVV-Venlo een elleboog aan Danny Post en kreeg een rode kaart. De KNVB heeft hem voor drie duels, waarna één duel voorwaardelijk, geschorst.

Heracles heeft het voorstel geaccepteerd en daardoor mist de aanvaller de wedstrijden tegen Ajax (22 november) en AZ (29 november). Na de rode kaart van Szöke gaf Heracles tegen VVV een 1-2 voorsprong weg (3-2), waardoor de ploeg tiende staat in de Eredivisie. De Hongaar speelde tot dusver zeven duels in dit Eredivisie-seizoen, maar scoorde nog niet.

De meningen over het wegsturen van de Heraclied waren verdeeld, trainer Frank Wormuth was duidelijk in zijn oordeel. "Ik snap dat hij de rode kaart krijgt, want zijn elleboog komt te hoog", zei Wormuth bij FOX Sports. "Maar het is geen bewuste overtreding. Ik weet zeker dat hij niet de intentie had om het gezicht te raken. Ik ben dan ook niet boos op hem", vertelde de Duitse trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen