Strand Larsen voelt zich beter worden en bedankt ploeggenoten

19 december 2020, 19:28   Bijgewerkt: 19 december 2020, 19:39

Met zijn eerste twee treffers sinds eind oktober hielp Jörgen Strand Larsen FC Groningen zaterdagavond aan een 2-3 overwinning bij Sparta. De Noorse spits zag zichzelf en zijn team in de eerste helft worstelen, maar de wedstrijd na rust met goed spel over de streep trekken. "De tweede helft was geweldig; twee doelpunten en drie punten."

"De eerste helft moest beter", vervolgde Strand Larsen in gesprek met FOX Sports. "Zowel ik individueel als het team." De spits werd daarin veel gestuurd door trainer Danny Buijs. "Zo is hij. Ik weet dat ik geen sterke eerste helft speelde. Het was lastig. Sparta is een goed team met goede, sterke verdedigers. Ze kwamen veel in de bal en ik verloor de bal iets te vaak. Dat wilde ik beter doen in de tweede helft, iets slimmer spelen. Dat zag je terug bij de doelpunten: ik bleef wat verder van ze weg en kwam uiteindelijk weer voor ze. Dat ging goed."

De vraag of hij zich goed ontwikkeld heeft, wil de twintigjarige Noor aan anderen overlaten. Wel voelt hij zich steeds beter. "Mijn momenten in de zestien zijn beter, ik voel me sterker en het is lastiger om te zien wat ik ga doen. Voor de verdedigers vandaag was ik een probleem in de tweede helft. Dat wil ik ook zijn." Strand Larsen maakte zijn treffers op aangeven van Mo El Hankouri en Gabriel Gudmundsson, die hij daarvoor ook wil bedanken. "De voorzetten waren van topkwaliteit. Dat hebben we nodig om te scoren. De spits moet in positie staan en de voorzet moet goed zijn. Alle credits gaan naar mijn teamgenoten. Ze geven me veel goede ballen, dat is wat een aanvaller wil."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen