Giakoumakis blij met Demouge: "Veel aan hem te danken"

21 januari 2021, 12:16

Met zestien treffers is Georgios Giakoumakis topscorer van de eredivisie. De spits van VVV-Venlo blijkt een schot in de roos. Afgelopen zomer werd hij voor 200.000 euro opgepikt, terwijl hij hoogstwaarschijnlijk binnen nu en een paar maanden voor miljoenen kan verkassen. Een goede spitsentrainer lijkt het geheim achter zijn succes.

Bij VVV werkt de Griekse aanvaller samen met spitsentrainer Frank Demouge. "Ik heb veel aan hem te danken", zegt Giakoumakis in gesprek met ESPN. "We zijn vrienden en werken samen erg hard. Hij is erg goed in wat hij doet. Hij helpt me met het ontwikkelen van afronden, hoe je in scoringspositie komt en hoe je je lichaam moet positioneren."

"Hij leert me meer manieren om tot scoren te komen", vervolgt Giakoumakis, die deze zomer werd opgepikt bij AEK Athene. In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft Stan Valckx aan dat het een lastige klus was om de huidige topscorer te strikken. Twee ton is voor VVV namelijk een flink bedrag. "Je moet met zo'n transfer natuurlijk ook gewoon een beetje mazzel hebben. Maar ik denk niet dat ze spijt hebben.'' Vanavond hopen de Venlonaren dat Giakoumakis hen helpt aan de kwartfinale in de KNVB beker. Go Ahead Eagles is de tegenstander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen