De vermoedelijke opstelling van Ajax tegen Young Boys

18 maart 2021, 07:59

Ajax gaat vanavond zo goed als zeker de kwartfinales van de Europa League bereiken. De Amsterdammers verdedigen op bezoek bij Young Boys een 0-3 voorsprong en kunnen de volgende ronde dus al ruiken. Trainer Erik ten Hag gaat volgens het Algemeen Dagblad geen gekke dingen doen in het Stade de Suisse. De herstelde Daley Blind lijkt op de bank te beginnen.

Blind was de afgelopen wedstrijden afwezig vanwege een spierblessure, maar stapte woensdag wel in het vliegtuig naar Zwitserland. Gezien het drukke schema van Ajax lijkt Ten Hag geen risico te nemen met zijn routinier. Perr Schuurs zal daarom samen met Lisandro Martínez hen hart van de defensie vormen. Jurriën Timber en Noussair Mazraoui ontbreken wel in de achterhoede.

Zoals bekend zijn Sébastien Haller en Andre Onana ook niet van de partij, maar dat geldt wel voor een aantal twijfelgevallen. Nicolás Tagliafico, David Neres en Antony hadden afgelopen weekend kleine pijntjes en zijn tijdig hersteld om in de basis te beginnen. Young Boys en Ajax trappen vanavond om 21.00 uur af op Zwitserse bodem.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Stekelenburg; Rensch, Schuurs, Martínez, Tagliafico; Álvarez, Gravenberch, Klaassen; Antony, Tadic, Neres.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen