'Vuckic na totale mislukking op weg naar Nederland'

4 juli 2021, 17:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Haris Vuckic (op archiefbeeld) wordt in verband gebracht met een rentree op de Nederlandse velden. Vanuit Spanje, waar hij speelt voor Real Zaragoza, komen berichten over een overgang naar FC Utrecht. De 28-jarige Sloveen verruilde vorig jaar FC Twente voor de Spaanse tweede divisionist.

Aragón Deporte komt met het nieuws over Vuckic. Volgens het medium is de aanvaller al bijna vertrokken naar de Domstad. Vuckic mag bij Zaragoza vertrekken, omdat hij totaal niet aan de verwachtingen voldaan heeft. In negentien wedstrijden maakte de oud-speler van Newcastle United en FC Twente geen enkel doelpunt.

Dat terwijl hij de best verdienende speler is. Vuckic zou 600.000 euro per jaar verdienen en bechikt ook nog eens over een tweejarig contract. 'Het is een van de grootste mislukkingen in de geschiedenis van club geweest', schrijft AS. Daarom is Zaragoza bereid het contract te ontbinden en Vuckic transfervrij te laten gaan. De Spanjaarden pikten hem zelf ook transfervrij op.

Tijdens zijn periode in Enschede, was Vuckic veel trefzekerder. Hij maakte in 37 Eredivisie-duels veertien doelpunten. Voor FC Utrecht zou Vuckic de vierde zomeraanwinst worden. De Domstedelingen trokken eerder Anastasio Douvikas (Volos), Quinten Timber (Ajax) en Arthur Zagre (AS Monaco) aan.

AZ - Ajax: Win 20 keer je inzet als er gescoord wordt!

AZ - Ajax: Win 20 keer je inzet als er gescoord wordt!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen