Koeman kan leven met gelijkspel, Memphis baalt

22 augustus 2021, 08:49   Bijgewerkt: 22 augustus 2021, 08:59

FC Barcelona heeft slechts een punt overgehouden aan het bezoek aan Athletic Bilbao. De ploeg van Ronald Koeman moest na rust zelfs vrezen voor een nederlaag, maar kwam dankzij Memphis een kwartier voor het laatste fluitsignaal langszij: 1-1. Hoewel Athletic Bilbao de grootste kansen kreeg, baalden de hoofdrolspelers na afloop.

Toch kon hoofdcoach Koeman niet geheel ontevreden zijn. "Na een slordig en onrustig begin ging het steeds beter. Zeker voor rust kwamen we niet onder de druk van Athletic Bilbao uit. Na de 1-0 was onze reactie erg goed. Uiteindelijk hadden we de wedstrijd in de slotfase zelfs nog kunnen winnen, maar dat was onterecht geweest", aldus Koeman tegen Barça TV.

"Ik ben niet ontevreden", vervolgde hij tegen Mundo Deportivo. "Een gelijkspel is in mijn ogen een verdiend resultaat. Vooral Memphis was vanavond erg goed aan onze kant. Hij is een geweldige voetballer, daarom hebben we hem gecontracteerd. Hij is erg belangrijk voor ons."

Lees ook: Spaanse media vergelijken Memphis al met Messi

Memphis was kritisch op zijn ploeg en zichzelf. "Een punt is beter dan niets, want we hebben hard gevochten en er alles aan gedaan om te winnen, maar een gelijkspel bleek het maximaal haalbare. Het is niet anders. Zelf had ik gewoon twee keer moeten scoren. Natuurlijk ben ik blij met mijn eerste goal, maar die tweede kans had er ook in gemoeten." Memphis faalde oog in oog met de doelman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen