Nog hoop voor Ajax? "Hecht geen waarde aan woorden van Conte"

24 december 2021, 17:22   Bijgewerkt: 24 december 2021, 17:30

Ajax mag nog altijd hopen op de winterse komst van Steven Bergwijn. Dit leek van de baan, omdat Tottenham Hotspur-trainer Antonio Conte de Nederlander niet kwijt wil. Ajax-watcher Mike Verweij neemt de woorden van de Italiaan echter niet serieus. 

"Aan de woorden van Conte hoeven we niet veel waarde te hechten", begon Verweij in Kick-Off, de voetbalpodcast van De Telegraaf. "Hij heeft er in Italië nog voor gezorgd dat Bergwijn niet naar Inter kwam. Hij is gewoon niet gecharmeerd van hem."

Toch wist Sky Sports eerder op de dag te melden dat Conte onder indruk is van Bergwijn. De trainer zou hebben gezegd dat hij 'in de beste vorm van zijn leven verkeert'. Dat bewees hij bovendien met een glansrol in de League Cup-wedstrijd tegen West Ham United. Deze won Spurs met 2-1 door een goal en assist van Bergwijn. 

Lees ook: 'Ajax kan verder zoeken: Bergwijn mag niet gaan bij Tottenham'

Verweij bleef echter sceptisch. "Dit is wel het derde toernooi in Engeland. We zullen de komende wedstrijden zien of hij inderdaad meer speeltijd krijgt. Dan kun je zien of ze echt met hem door willen. Maar Ajax maakt in ieder geval serieus werk van hem", besloot hij.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen