'FC Barcelona verleidt oude bekende Traoré; Tottenham de dupe'

27 januari 2022, 08:55

De naam van Tottenham Hotspur-aanvaller Adama Traoré (26) is gevallen in Spanje. De razendsnelle buitenspeler kan mogelijk terugkeren bij zijn oude club. FC Barcelona kijkt naar verluidt namelijk naar de opties om hem terug naar Camp Nou te halen. Daarvoor zou Traoré zijn mogelijke overgang naar Tottenham Hotspur zelfs in de ijskast hebben gezet.

Traoré staat donderdagochtend groots op de voorpagina van El Mundo Deportivo, terwijl ook dagblad SPORT weet dat de buitenspeler op het lijstje staat in Camp Nou. De jeugdspeler brak door bij FC Barcelona, maar kon daar geen vaste plaats veroveren. Maar mede door zijn imposante fysieke ontwikkeling rest er na uitstapjes naar Aston Villa, Middlesbrough en Woverhampton Wanderers dus mogelijk een rentree.

Traoré zelf zou dolgraag terugkeren in Camp Nou, waar men de hoop op Álvaro Morata min of meer opgegeven heeft. De buitenspeler van The Wolves past echter ook in het plaatje om FC Barcelona weer een Spaans gezicht te geven, waarvoor eerder ook Ferran Torres gehaald werd. Traoré zou bereid zijn om deze winter in de Premier League te blijven, om in de komende zomer de overstap te maken.

Lees ook'Belangstelling Tottenham in Traoré goed nieuws voor Bergwijn?'

Dat zou voor alle partijen uitkomst kunnen bieden. Wolverhampton Wanders wil hem graag dit seizoen houden; FC Barcelona wil graag een zo laag mogelijk bedrag betalen; en het contract van Traoré loopt af in de zomer van 2023. Alleen voor Tottenham Hotspur is het slecht nieuws, aangezien nodig geachte buitenspeler dan vermoedelijk niet wordt binnengehaald voor manager Antonio Conte. Een vertrek van Steven Bergwijn – wat al minder voor de hand lag de laatste week – lijkt dan definitief van de baan.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen