Newcastle klaar met geruchten: "Hebben zo duizend spelers"

1 januari 2021, 23:58

Newcastle United werd een aantal maanden geleden overgenomen door steenrijke eigenaren, waardoor de club vanaf dat moment hoofdrolspeler is geworden in het geruchtencircuit. De Engelse ploeg vecht op dit moment tegen degradatie, waardoor de media veel verschillende mogelijke aanwinsten aan de club linken. Hoofdcoach Eddie Howe heeft gereageerd op de geruchten.

Tegenover The Guardian geeft hij aan dat vrijwel alle geruchten zo de prullenbak in kunnen. "Als we iedereen daadwerkelijk halen aan wie we worden gelinkt, dan hebben we zo een selectie van duizend spelers. We zijn hier heel reëel in. Achter de schermen werken we er natuurlijk keihard aan en hebben we wel wat spelers op het oog, maar niet iedereen is bereid hier naartoe te komen."

"Soms kan je doen wat je wilt, maar als een speler niet wil komen of een club wil hem niet kwijt, dat wordt het een heel lastig verhaal." Eerder werden ook al veel Nederlanders gelinkt aan een overstap naar Newcastle. Bijvoorbeeld Stefan de Vrij, Sven Botman en Donny van de Beek passeerden de revue in de Engelse media.

Lees ook: Romano: Botman bovenaan wensenlijstje steenrijk Newcastle United

Newcastle zal eerst moeten proberen dit jaar op het hoogste niveau te blijven spelen, zodat het komende zomer echt grote sterren kan binnenhalen. Het staat momenteel op de negentiende plek, twee punten achter nummer zeventien Watford, dat wel op een veilige plek staat. Zaterdag 15 januari begint het pas weer aan de competitie, in een cruciaal duel met Watford.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen