Oscar bevestigt interesse Barça en wil salaris inleveren

21 januari 2022, 15:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Na het vertrek van Philippe Coutinho bij FC Barcelona hoopt de club een landgenoot aan te trekken als zijn vervanger. Oscar, die in 2017 in Europa uit beeld raakte nadat hij Chelsea verruilde voor de Chinese competitie, moet de ploeg van Xavi gaan versterken. Dat gerucht werd vrijdag bevestigd door de speler zelf.

Het verhaal van de interesse van Barça werd anderhalve week geleden gedeeld door Marcelo Bechler, het Braziliaanse TNT Sports. In gesprek met diezelfde journalist bevestigde Oscar de vermeende interesse, al is zijn komst naar Camp Nou nog allerminst zeker. 

"De gesprekken met FC Barcelona zijn nog niet voorbij. We moeten het nog over verschillende dingen hebben. Zelf hebben ze een probleem met het inschrijven van spelers." Eerder was dat ook aan de hand met Ferran Torres, wiens debuut daarom even op zich liet wachten.

Barcelona kampt met een salarislimiet bij het aantrekken van nieuwe spelers, wat de komst van Oscar er eveneens niet gemakkelijker op maakt. De nu dertigjarige aanvallende middenvelder gaf echter wel aan zelf bereid te zijn veel in te leveren om een akkoord makkelijker te maken. 

Lees ook: 'Barcelona ziet in vergeten Braziliaan opvolger Coutinho'

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen