Tagliafico lijkt seizoen bij Ajax af te maken, 'topscorer Benfica out'

31 januari 2022, 00:30   Bijgewerkt: 30 januari 2022, 23:12

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 30 januari.

'Ajax en Barça breken onderhandelingen Tagliafico af'

Nicolas Tagliafico hoopte deze maand een transfer naar FC Barcelona te maken, maar dat kan hij op zijn buik schrijven. Marca maakt bekend dat de onderhandelingen tussen Barcelona en Ajax af zijn gebroken. De oorzaak daarvan is dat beide clubs geen overeenstemming bereikten over het transferbedrag én het niet eens werden over een ruildeal.

West Ham United kan Ajax enorme dienst bewijzen

West Ham United kan Ajax in aanloop naar de Champions League-ontmoeting van Ajax met Benfica een enorme dienst bewijzen. Volgens Sky Sports wil de Engelse club op Transfer Deadline Day de topscorer van Benfica nog wegplukken. Sterker nog, de clubs zouden het zelfs al eens zijn over de transfersom van Darwin Nunez.

Briljante Salah stuurt Marokko na verlenging naar huis, AZ blij

Egypte heeft zich zondagavond ten koste van Marokko geplaatst voor de halve finale van de Afrika Cup. Bij een gelijke stand van 1-1 besliste Egypte de wedstrijd in de verlenging met de 2-1. Bij beide goals was een cruciale rol weggelegd voor de uitblinkende Mohamed Salah die met een goal en een assist AZ een dienst bewees, door Zakaria Aboukhlal naar huis te sturen.

Heerenveen zwaait Nygren uit, Sparta lijkt Emegha kwijt te raken

Het huwelijk tussen SC Heerenveen en Benjamin Nygren is ten einde. De buitenspeler speelde al anderhalf jaar op huurbasis in Friesland, maar zijn speeltijd nam met de maand af. Daardoor besloot zijn oorspronkelijke werkgever Genk in goed overleg om hem ergens anders te stallen. Nygren gaat nu op huurbasis spelen voor het Deense Nordsjaelland. Ook dreigt Sparta Emanuel Emegha kwijt te raken.

Greenwood opgepakt door politie op verdenking van verkrachting

De rel rondom Machester United-aanvaller Mason Greenwood duurt voort. Het talent werd er eerder vandaag van beschuldigd zijn vriendin te hebben mishandeld, kreeg van zijn werkgever te horen dat hij voorlopig niet welkom is en is nu ook nog eens opgepakt door de politie. Hij is gearresteerd op verdenking van zowel mishandeling als van verkrachting.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen