'Volgende aanwinst Willem II: middenvelder naar Tilburg'

28 januari 2022, 10:01   Bijgewerkt: 29 januari 2022, 16:06

Willem ll lijkt zich te gaan versterken met een middenvelder uit Zweden. Alexander Fransson komt over van IFK Nörrkoping en moet de Tilburgers per direct van een impuls voorzien, meldt De Telegraaf.

Het contract van Fransson is recent op zijn einde gelopen, waardoor de in degradatienood verkerende Eredivisionist geen transfersom hoeft te betalen. De 27-jarige Fransson genoot ook zijn jeugdopleiding bij IFK Nörrkoping en kwam ook al uit voor het Zwitserse FC Basel.

Fransson is alweer de vierde versterking voor Willem ll tijdens de winterse transferwindow. De club verwelkomde eerder al Kilian Ludewig van Red Bull Salzburg, Jizz Hornkamp (FC Den Bosch) en ook Wessel Dammers lijkt de overstap van FC Groningen naar de Tricolores te maken. Daarmee geeft de club gehoor aan de wens van coach Fred Grim, die na een dramatische serie stelde dat versterkingen voor Willem II bittere noodzaak waren.

Willem II lijkt nog niet te zijn uitgeshopt. De Brabanders zouden ook geïnteresseerd zijn in Federico Girotti, een 22-jarige aanvaller van River Plate. Het zou gaan om een huurperiode. Ook oude bekende Obbi Oulare is in beeld. Oulare speelt bij Barnsley in het Championship. Zijn salaris (tienduizend pond) zou echter een struikelblok kunnen vormen.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen