Ten Hag hakt knoop door en passeert middenvelder tegen Twente

13 februari 2022, 15:48

Ryan Gravenberch lijkt zijn basisplaats bij Ajax voorlopig even kwijt te zijn. De middenvelder is teruggekeerd na een coronabesmetting, maar moet tegen FC Twente genoegen nemen met een plekje op de reservebank. Erik ten Hag kiest voor drie andere namen op het middenveld.

De driehoek Edson Álvarez, Davy Klaassen en Steven Berghuis presteerde bij afwezigheid van Gravenberch uitstekend en wordt dus in stand gehouden. Noussair Mazraoui keert op zijn beurt wel terug in de basis. Dat betekent dat Devyne Rensch naast Gravenberch plaatsneemt op de bank. Jurriën Timber, Lisandro Martínez en Daley Blind mogen ook beginnen.

In de voorhoede heeft Ten Hag geen verrassingen in petto tegen De Tukkers. Antony speelt vanaf de rechterkant, terwijl Dusan Tadic voor gevaar moet zorgen van links. In de punt van de aanval staat doelpuntenmachine Sébastien Haller. De elfde basisspeler aan de zijde van de Amsterdammers is natuurlijk doelman Remko Pasveer.

Opstelling Ajax: Remko Pasveer; Noussair Mazraoui, Jurriën Timber, Lisandro Martínez, Daley Blind; Edson Álvarez, Davy Klaassen, Steven Berghuis; Antony, Sébastien Haller, Dusan Tadic.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen