Oranje-hoofdrol Bergwijn wordt bij Tottenham nog niet beloond

3 april 2022, 17:24   Bijgewerkt: 3 april 2022, 17:34

Steven Bergwijn zal toch nog meer moeten laten zien om zich in de basis te spelen bij Tottenham Hotspur. De aanvaller keerde bij zijn club terug van een uitstekende interlandperiode met het Nederlands elftal, maar het leverde hem voor het duel met Newcastle United nog altijd geen basisplaats op.

Bergwijn was waarschijnlijk de meestbesproken international na de week van Oranje die in het teken stond van voorbereiding op het WK. Hij tekende voor twee treffers tegen Denemarken, begon vervolgens tegen Duitsland op de bank, maar maakte als invaller ook daar het enige doelpunt. De aanvaller kon logischerwijs op veel lof rekenen na die twee optredens.

Dat was dus echter nog niet het geval bij zijn trainer Antonio Conte. Hij wilde zaterdag nog niet verklappen of Bergwijn zou gaan spelen, maar gaf wel de punten aan waarin de 24-jarige Nederlander zich volgens hem nog in moet verbeteren. Van zijn achttien Premier League-optredens tot dusver speelde Bergwijn er pas vier als basisspeler. Hij scoorde tot dusver twee keer en gaf één assist. 

Vandaag kan hij die cijfers dus opnieuw hooguit als invaller opkrikken. Zijn Tottenham trapt om 17:30 uur af tegen laagvlieger Newcastle United. Spurs zelf is de nummer zes van de Premier League, maar klimt bij winst weer over nummer vijf West Ham United heen. The Hammers wonnen eerder vandaag van Everton

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen