Real Madrid mist United-aanwinst Casemiro slechts een helftje

20 augustus 2022, 23:54

Real Madrid had zaterdagavond een helft nodig om afscheid te nemen van Casemiro. Zonder de Braziliaanse middenvelder had De Koninklijke het een helft serieus moeilijk op bezoek bij Celta de Vigo, maar door een geweldige Modric (1-4) kwam de overwinning eigenlijk geen seconde in gevaar.

In de eerste helft was het wel even wennen voor Real Madrid, waar van het bekende middenveld dat in 2016, 2017, 2018 en 2022 de Champions League won, alleen Toni Kroos en Modric speelden. Beide heren lieten eerder in een open brief weten de Braziliaanse controleur die naar Manchester United gaat, enorm te gaan missen. En dat was in de eerste helft ook te zien, want na ruim een half uur stond de stand weliswaar in evenwicht (1-1), maar had de thuisploeg de betere kansen.

Door een absolute wereldgoal van de bijna 37-jarige Luka Modric (zie onder), die sowieso een geweldige tweede helft speelde en van Vinicius Junior een aanbidgebaar kreeg na zijn assist en van de thuissupporters een applaus bij zijn wissel, stond Real Madrid halverwege al op voorsprong en werd het duel in een van Real betere tweede helft terecht naar zich toegetrokken. Zomeraanwinst Aurélien Tchouaméni liet daarin bovendien zien een waardig opvolger te zijn van Casemiro.

Lees ook: Eindelijk goed nieuws voor Ten Hag: Ancelotti bevestigt transfer

Uit een fraaie pass van Modric kwam dus Vinicius ook op het scoreformulier en niet veel later was de vleugelaanvaller aangever bij het doelpunt dat in de verre hoek vloog van Federico Valverde. Omdat Karim Benzema invaller Eden Hazard nog een doelpunt wilde gunnen en hem de penalty cadeau deed, viel de score niet hoger uit: de Belg faalde namelijk vanaf elf meter. Vlak daarvoor maakte de van Heracles Almelo overgekomen Luca De La Torre nog zijn debuut, maar kon aan de 1-4 nederlaag niets meer veranderen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen