'Gedeelte bij FC Utrecht ziet Younes als dader in plaats van slachtoffer'

20 december 2022, 15:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Amin Younes (29) wordt bij FC Utrecht grotendeels gezien als slachtoffer van de huidige situatie bij FC Utrecht. Toch steunt niet iedereen binnen de club de Duitse buitenspeler. Vooral omdat hij ook al bij meer clubs voor overlast heeft gezorgd, zijn de meningen over hem verdeeld. Hij was de speler die door trainer Henk Fraser bij de keel gegrepen zou zijn. 

Dat schrijft Voetbal International althans over de situatie in de Domstad. 'Er zijn mensen die hem ook als dader zien', weet het weekblad over het incident. 'Younes wordt neergezet als een vervelend mannetje, iemand die bij elke club voor trammelant heeft gezorgd. Vanaf nu ligt elk balcontact in Stadion Galgenwaard onder een vergrootglas. Levert hij niet, dan is hij vooral het lastige ventje dat de trainer eruit heeft gewerkt.'

Na het voorval met coach Fraser, die te ver is gegaan en door die actie uiteindelijk besloot op te stappen, meldde Younes zich vorige week ziek, naar verluidt vanwege maagklachten. Met opnieuw een hoofdrol in een soap, iets dat hem bij drie clubs al eerder gebeurde, is zeker dat de goede sfeer bij FC Utrecht is verdwenen. 'Al die positieve energie van de eerste seizoenshelft werd na een roerige week ingeruild voor verwondering, irritatie en frustratie.'

Lees ook: 'Zeldzaam klerelijertje' Younes maakte al bij drie clubs problemen

Of de ervaren Duitse aanvaller, die acht interlands speelde voor de nationale ploeg, nog een rol gaat vertolken in de A-selectie, is niet bekend. Zijn verbintenis loopt aan het einde van dit seizoen en met twee assists in vier Eredivisieduels maakte hij na zijn komst van Ettifaq FC nog geen onuitwistbare indruk. Bovendien zal hij een dure kracht zijn in de Galgenwaard, waar men nog altijd geen opvolger heeft gevonden voor Fraser. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit zijn van die irritantjes van spelers die je niet wil in je club. Als zelfs Henk Fraser het gedrag van hem zat was, kun je als club beter maar afscheid nemen van deze anti vedette.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen