Bravoure bij Spakenburg: "Europa League-tickets al geboekt"

28 februari 2023, 23:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bij Spakenburg kan men zijn geluk niet op na het bereiken van de halve finale van de KNVB Beker. Wimilio Vink verscheen na afloop met een grote lach op zijn gezicht voor de camera van ESPN.

Vink opende met een fraai doelpunt de score in De Galgenwaard. Het bleek de opmaat voor een grote bekerstunt. "We hadden al tegen elkaar gezegd: we zijn hier niet op schoolreisje. Het is natuurlijk hartstikke mooi, maar we komen hier gewoon om te winnen. En ik denk dat we zeer verdiend hebben gewonnen", aldus de nummer 10 van Spakenburg.

Aan zijn doelpunt zal Vink nog vaak terugdenken. "Ik moet zeggen: ik schiet 'm aardig binnen. Het is niet zo dat dit de eerste keer is dat ik 'm zo maak, dat doe ik veel vaker", aldus de aanvallende middenvelder, die naar eigen zeggen het een en ander van Wesley Sneijder heeft afgekeken. "Bedankt daarvoor", lacht hij. "Lekker dit, op naar de halve finale. Ik heb de tickets voor de Europa League al geboekt."

Wil Spakenburg zich daadwerkelijk plaatsen voor Europees voetbal, dan zullen nog twee bekerwedstrijden moeten worden gewonnen. In de halve finale zal de stuntploeg sc Heerenveen, Feyenoord, PSV, ADO Den Haag, Ajax of De Graafschap treffen.

Lees ook: Hans Kraaij jr. wil dat Spakenburg-aanvoerder vraag niet beantwoordt: "Laat gaan man

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen