Henk Fraser was in beeld bij Ajax: "Of ik het had gedaan?"

13 februari 2023, 21:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Henk Fraser is bij Ajax in beeld geweest voor de rol van assistent-trainer. Dat heeft de clubloze trainer maandagavond min of meer bevestigd aan tafel bij Veronica Offside. De 56-jarige Fraser zit sinds halverwege december zonder club nadat hij bij FC Utrecht werd ontslagen.

Utrecht zette Fraser op straat na een incident op het trainingsveld, waarbij hij Amin Younes bij de keel greep. "Of er sindsdien telefoontjes zijn geweest? Ja, ik heb op zich wel een aantal dingen gehad. Ook in Nederland, ja", begint Fraser. Wesley Sneijder kent een van de clubs die de trainer heeft gepolst. "Ajax heeft jou toch benaderd als assistent-trainer? Of niet?", vraagt de recordinternational.

Fraser probeert zich in eerste instantie wijselijk stil te houden, maar geeft vervolgens alsnog toe dat er wel iets heeft gespeeld. "Er was wel enig contact", aldus Fraser, waarna Wilfred Genee zich ermee bemoeit. De presentator stelt dat het Feyenoord-verleden van Fraser een deal met Ajax heeft bemoeilijkt. "Daar kan ik me wel iets bij voorstellen", reageert de oud-trainer van Utrecht.

Contact tussen zaakwaarnemers

Hoewel Fraser bij Ajax op het lijstje stond, hebben de Amsterdammers de interesse nooit te geconcretiseerd. "Of ik het had gedaan als Ajax mij had gevraagd? Gelukkig is het niet zover gekomen. Of ik ben gepolst? Er is altijd wel wat verkeer tussen zaakwaarnemers, maar we maken het veel groter dan het is", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen